Fjøla

Kommende Events

Strikk og drikk

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

AVLYST Event 2020

26.feb

Strikk og Drikk

28.feb

Gubbekveld

20-21.mars

Fjellsætra Freeride

25.mars

Strikk og Drikk

4.April

Banked Slalom

4.April

Afterparty Banked slalom konsert MVNISIK

29.Mai

Konsert – Days of August

Konsert med MVNISK - After Party Banked Slalom

MVNISK – et hiphop-kollektiv bestående av seks elegante karer fra Tromsø som har jobbet lenge i skyggen, men endelig har tatt steget ut i lyset. Gutta lager alt fra høyttalersprengende trap-inspirerte bangers til dystre og svært personlige låter. De har alle seks sin særegne stil, men slenger man hele gjengen i en heksegryte så ender man opp med noe helt unikt. Da ender man opp med MVNISK.

Gutta fra Tromsø tar turen til Sykkylven for å spille på Fjøla under Fjøla x Session Banked Slalom for å skape ufattelig kul stemning på afterski! Vi kan GARANTERE dere et show dere sent blir å glemme! Nakkehårene blir å reise seg og når kvelden er over har du kanskje fått et lite snev av tinitus hvis du har glemt ørepluggene dine hjemme.

MVNISK – Av avisa i Tromsø omtalt som «Tromsøs første hip hop-kollektiv» er MVNISK et nytt og friskt pust i den nordnorske rap og hiphop-scenen. De er per nå aktuelle med singelen «TAKTISK SOM FVEN», men i slutten av februar kommer det en liten overraskelse fra guttene, og i tillegg til det så dropper de sin første EP den 20 mars med tittelen «801»

Inngang på afterparty koster 200 kr.

Hør første låta gutta har droppa her:
TAKTISK SOM FVEN:
open.spotify.com/track/3z2qDzgj5qrQEJm6nmqFKh?si=zSFe3FuzRTGqTB2mdGZmmw

Nyhet - Konsert med Days of August

Days of August er et Norsk Indiefolk band så vil være på turne gjennom Norge og da selvfølgelig stoppe med oss på Fjøla Cafe & Event.

Melodiene de spiller er skaper en magisk atmosfære der du surfer gjennom melodiene. Her er det bare å nyte den rolige tonekunsten fra Days of August og den akustiske lyden fra denne Rogalanske trioen.

At musikken er unik og drømmende er det ingen tvil om og de er inspiret av band som Simon and Garfunkel, Nick Drake og Bon Iver. Et personlig og sårbart utrykk i musikken som setter stemning for å bare la seg rive seg med tonekunsten.

Days of August er nå ute med nytt album, de to første singlene er «Mount Joy» og «Untainted Gold», ble gitt ut i november 2019. Sjekk ut

hyperurl.co/daysofaugust

facebook.com/daysofaugustmusic

Kjøp billetter på Tikkio her

FJøla Cafe & Event

Vi har gjennom året ulike events, flere av de finner du linker til billetter rett fra denne siden. Vi har quizer, konserter, foredrag og andre festlige arrangementer.  For å sikre deg plass er det lurt å kjøpe billetter med det samme. Vi snakkes i 2020. 

Fra foredrag, konserter og Strikk og Drikk

Vi har foredrag, skredkvelder og konserter på Fjøla og Banked Slalom og mye mer gjennom året. Kom gjerne med forslag til event du kunne tenke deg å hatt på Fjøla Cafe & Event. 
Fjøla Cafe &

For mer informasjon 

Follow us