Guida puddertur på Sunnmøre | Fjøla Cafe & Event

Fjøla har ikke tenkt til å stopp med å være bare en friluftscafe, nei vi kommer til å satse videre på det vi liker aller best å holde på med. Det er å leke oss i naturen på alle tenkelige måter og nå kan du også få være med.

Vi har lenge tilbud kajakkutleie og guidede turer med kajakk, det har vært en veldig positiv respons og ikke minst splitboard utelie av typen Furberg som er verdens beste Splitboard ifølge Severin.

I vinter han vi glede av å kunne ta deg med på pudderturer, er det oppkjørt i trekket så kan du bli med oss for å finne den beste plassen til å cruise ned fjellsidene med lokale guider som både veit og kan hva de driver med.

Søken etter eventyr trekker mange til Sunnmøre og trenden er at det kommer til å bli mer og mer vinterturisme. Sykkylvsfjella har noen av de aller kuleste nedkjøringene i Norge. Her kan du få noe til i hver smak, smale renne, store åpne fjellside med nydelig dun av lett nysnø og de klassiske enke toppturene for de som ikke ønsker bratt og krevende har Sykkylven nybegynner turer. 

Har du ikke lyst til å følge strømmen så følg oss så skal vi ta deg med på skikkelig eventyr.

Så har du tenkt deg på tur i vinter, trenger turvenner eller nye turtips så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på Fjøla Cafe & Event. Sjekk ut mer her

Fjøla Cafe:
93832004
booking@eventhub.no

Vi håper vi ser deg på en guida pudderturer på Sunnmøre i vinter og det er også muligheter for andre typer eventyr som surfekurs, skatekurs og surfeturer.